Cava pezsgők

A „Cava” katalán szó (jelentése pince, pincészet), az eredet és minőség védjegye. A Cava meghatározott szőlőfajtákból (elsősorban Macabeo, Parellada, Xarel lo) készül egy meghatározott borvidéken (Penedés). Legfontosabb kritériumai: korlátozott hektár (12.000 kg/ha) és musthozam(66,66%) minimum 9 hónapig tartó seprűn történő érlelés palackos erjesztés (Méthod Traditionelle).

A Freixenet [ejtsd: frezsenet], a világ legismertebb és legnagyobb darabszámban eladott palackos erjesztésű pezsgőmárkája, a Katalán Barcelonából. A pezsgők a „Champagne”-hoz hasonlóan, helyi szőlőfajtákból, tradicionális, palackos érleléssel készülnek. Az évi 2500 órányi napsütésnek köszönhetően a Freixenet savtartalma alacsony, így fogyasztása még kellemesebb élményt biztosít. Prémium kategóriás, mégis kiváló ár-érték arányú, exkluzív márka, elegáns csomagolásban folyamatos marketingtámogatással.


Carta Nevada DulceÉdes fehér pezsgő

Kiegyensúlyozott savak, a tiszta íz hatáshoz üde virágillat párosul.

Űrtartalom0,75 l

Ideális fogyasztási hőmérséklet 6-8 °C

Cordon Negro BrutSzáraz fehér pezsgő

Egy kellemes, gyümölcsös ízű pezsgő melyben a zöldalma, körte tónusok és a mediterrán gyümölcsök íz kombinációja fedezhető fel.

Űrtartalom0,75 l

Ideális fogyasztási hőmérséklet 6-8 °C

Cordon Rosado SecoSzáraz rosé pezsgő

Freixenet Rosado Seco friss gyümölcsízekben gazdag pezsgő. A felhasznált szőlőfajták adják a pezsgő epres árnyalatú rozé színét.

Űrtartalom0,75 l

Ideális fogyasztási hőmérséklet 6-8 °C

Reserva RealSzáraz fehér pezsgő

Különleges Cava, melyet különböző évjáratú érlelt borok felhasználásával készítenek. A spanyol királyi ház hivatalos pezsgője. Színe halványszalmasárga, bőséges finom buborékkal. Elegánsan felépített szerkezetű, friss gyümölcs ízekkel keveredő aszalt gyümölcs és mandula a szájpadláson, élesztő és finom keksz jellegű jegyekkel.

Űrtartalom0,75 l

Ideális fogyasztási hőmérséklet6-8 °C

Elyssia RosadoSzáraz rosé pezsgő

A Pinot Noir alacsonyabb tannin tartalommal, kisebb testességgel bíró szőlőfajta, de elegánsan gyümölcsös a szájpadláson. Élénk, málnás rózsaszín. Fogyasztási hőmérséklet: 7-8°C

Űrtartalom0,75 l

Ideális fogyasztási hőmérséklet7-8 °C

Elyssia Grand Cuvée BrutSzáraz fehér pezsgő

Pirított, pörkölt mogyorós aromák egészítik ki a mézes és citrusos ízvilágot. Krémes dinnye érzet vezet a pikáns befejezéshez.

Űrtartalom0,75 l

Ideális fogyasztási hőmérséklet7-8 °C

Az Ital Magyarország Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Ön elmúlt már 18 éves?
IGEN
NEM