Ital Magyarország cégbemutató

Az Ital Magyarország Kft. a magyar italkereskedelem jelentős vállalata, melynek fő tevékenységi köre a borok, pálinkák és szörpök forgalmazása. A cég közel 800 cikkelemből álló, és folyamatosan bővülő termékportfóliót menedzsel több üzletágban.

Az Ital Magyarország Kft. stratégiai partnerein keresztül részt vesz a legjelentősebb borvidékek, így Tokaj, Eger, Villány, Szekszárd, Balaton és az Alföld borvidékéről származó borok forgalmazásában. Kiemelt márkái a Egerváry, a Báthory, a Lovassy és a Corvus Tokaj. Stratégiai-kereskedelmi partneri viszonyt alakított ki közel 60 jelentős magyar borászattal kiszolgálva igényeiket a logisztika, értékesítés és a marketing területén. Szakembereik az integrált szőlőtermesztés és borkészítés folyamatában részt vesznek, valamint konzultálnak a beszállítókkal.

A bor üzletág mellett szorosan együttműködik több hazai ital márkával, melyeknek a kizárólagos forgalmazói státusza mellet azok teljes marketing tevékenyében is oroszlán részt vállal. Ilyenek a többek közt a prémium minőségű 895 HUNNIUM pálinka és a tradicionális Ági szörp gyümölcsszörp.

A cég jelentős beszállító bor (10 millió palack/év), szörp (4,6 millió palack/év) és pálinka (250 ezer palack/év) kategóriában, tevékenységével lefedi a nagykereskedelem minden csatornáját, a márkákat beszállítja a nemzetközi és a hazai kiskereskedelmi láncokba (Tesco, Auchan, Metro, Spar/Interspar, CBA, Coop stb.). Ezen kívül jelentős partner a kereskedelmi saját márkák területén bor és szörp kategóriákban.

A beszállítói státuszunk erősítésére a cég kiemelt stratégiai partnerei folyamatosan szerzik meg az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszertanúsítást.

A cég az elmúlt években jelentős export tevékenységbe kezdett. Prémium boraival sikeresen léptett piacra Lengyelországban, Kínában, Hong Kong-ban, Oroszországban. Folyamatosan fejleszti export tevékenységét, új partnereket és célpiacokat keres, valamint új termékekkel bővíti termékportfólióját.

Az Ital Magyarország Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Ön elmúlt már 18 éves?
IGEN
NEM