895 Hunnium

A 895 HUNNIUM pálinkacsalád tételeit kizárólag a legjobb alapanyagokból válogatja Csatai Imre pálinkamestere, hisz csak így biztosítható évről évre a töretlen, magas minőség. Ez a titka a 895 Hunnium pálinkák egyedi karakterének, zamatának és folyamatos sikerének úgy a fogyasztók körében, mint a szakmai megmérettetéseken.

Erre a sikerre alapozva alkotta meg a pálinkamester a szortiment csúcsát képviselő 895 Hunnium Érlelt és Ágyas párlatokat a Világ Kupa győztes főzdében készült tételekből komponálta meg. Ezt a sorozatot az elegáns fehér címkéje és díszdoboza különbözteti is kiemeli. Pálinkáinkban a szaktudás, a pálinkafőzés évszázados hagyományai és a Kárpát-medence kivételes klimatikus adottságai oly tökéletes egységet alkotnak, melynek gyümölcse a palackba zárt italok minden ízében érezhető.

895 Hunnium – a pálinkafőzés művészetté, a siker hagyománnyá válik!

Pálinkák és mézes likőrök

895 HUNNIUMBirs pálinka

Illatában és ízében is a kellemes citrus illat teljesedik ki. Diszkréten édes íz és fűszeres aromák harmonizálnak benne. A gyümölcs héjára jellemző viaszos jelleg is megfigyelhető. Pl.: ízerős olasz tészta menühöz ajánlatos fogyasztása.

Űrtartalom0,5 l

Alkoholtartalom40%

895 HUNNIUMCserszegi fűszeres pálinka

Az Irsai Olivér és a Tramini szőlőfajták jellemző stílusjegyei egyaránt megtalálhatók benne, hiszen ez a Hungarikumnak számító szőlőfajtánk e kettőnek a házasítása révén jött létre. Ízében, illatában harsány, ami kóstolás után is még sokáig érezhető. Pl.: könnyed, krémes süteményekhez.

Űrtartalom0,5 l

Alkoholtartalom40%

895 HUNNIUMMálna pálinka

A friss gyümölcs rendkívül intenzív illata tárulkozik ki előttünk, amint a poharat a kezünkbe vesszük, és ez a karakteres fajtajelleg erőteljes megjelenik a harmonikusan kerek, minden jegyében a málnára emlékeztető ízében is. Pl.: gyümölcsös, krémes édességekhez, fagylaltokhoz kiváló.

Űrtartalom0,5 l

Alkoholtartalom40%

895 HUNNIUMKörte pálinka

Érződik héjának viaszos illata. Enyhén csípős és édes ízvilággal rendelkezik és bársonyos aromák teljesednek ki benne. Pl.: zsíros, nehéz húsok vagy fácánleves után is ajánlatos fogyasztása.

Űrtartalom0,5 l

Alkoholtartalom40%

895 HUNNIUMSzilva pálinka

Enyhén marcipános illatra figyelhetünk fel és a sejtelmes szilvaillatok is felbukkannak a diszkrét szilvaízben. Íze olajosan telt, bársonyos. Pl.: lekváros derelye vagy édes töltött tészta után is ajánlatos fogyasztása.

Űrtartalom0,5 l

Alkoholtartalom40%

895 HUNNIUMBarack pálinka

Ízében és illatában a kissé túlérett kajszibarack jegyei dominálnak, ezen felül illatában a baracklekvár jellegzetes vonásai is kitárulkoznak. Pl.: sütemények kellemes kiegészítője. Ha lekváros palacsintához kortyintunk belőle, akkor adja legjobb formáját.

Űrtartalom0,5 l

Alkoholtartalom40%

895 HUNNIUMMeggy pálinka

Enyhén édes ízében a magkarakter is visszaköszön. Hosszú utóízében marcipánosság és fanyarság figyelhető meg. Pl.: birkasülthöz ajánlatos fogyasztása.

Űrtartalom0,5 l

Alkoholtartalom40%

895 HUNNIUMMézes Barack Likőr

A kissé túlérett kajszibarack ízei harmonizálnak az akácméz kellemes lágyságával.

Űrtartalom0,5 l

Alkoholtartalom35%

895 HUNNIUMMézes Meggy Likőr

A meggyre jellemző „magkarakter” kellemesen kesernyés íze, az édeskés mézzel, lekerekített, minden jegyében egységes harmóniát alkot.

Űrtartalom0,5 l

Alkoholtartalom35%

Érlelt és ágyas párlatok

895 HUNNIUMÉrlelt Szilva

A három szilvafajtából, név szerint stanley-ből, cacanska lepoticából és cacanska rodnából származó virágos illatát, a gyümölcsfajták eredeti zamatát a fahordós érlelésből eredő különleges íz teszi igazán teljessé, harmonikussá.

Űrtartalom0,35 l

Alkoholtartalom42%

895 HUNNIUMÁgyas Vilmoskörte

Szinte életre kel a gyümölcs illatában, ízében egyaránt. Frissességével remekül párosul a fűszeres, édeskés fajtajelleg, ami a vilmoskörte gyümölcságy eredménye.

Űrtartalom0,35 l

Alkoholtartalom40%

895 HUNNIUMÁgyas Meggy

Pirosas színe az aszaltgyümölcs-ágy eredménye. A meggyben rejtőző ízeket és a magkaraktert lágyan, szinte bársonyosan bontakoztatja ki.

Űrtartalom0,35 l

Alkoholtartalom40%

895 HUNNIUMÁgyas Barack

Erőteljes lekváros kajszi jegyeit és mandulás magkarakterét a gyümölcságy diszkrét édessége teszi teljessé.

Űrtartalom0,35 l

Alkoholtartalom40%

Az Ital Magyarország Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Ön elmúlt már 18 éves?
IGEN
NEM