Egerváry

Mikor Eger Európa védőbástyájaként útját állta a török hódításnak, hódító útjára indult az egri bor is. A bortermelők a várvédők kitartásával és hitével dolgoztak évszázadokon át, míg megalapozták a borvidék nemzetközi hírnevét. Ezt a tapasztalatot és tudást ötvözik az Egerváry borok a modern borászati technológiával, a vadregényes táj, a vulkanikus talaj és tufába vájt zegzugos pincék meseszerű hangulatával.

Egerváry

EGERVÁRYEgri Rosé Cuvée

Málnás-ribiszkés ízvilágú, intenzív gyümölcsillatú friss rozé, cseppnyi szénsavval. Kellemesen fanyar utóízével kiváló nyáresti hűsítő vagy vidám társasági partiital, de könnyű ételek, saláták mellett is megállja a helyét.

Űrtartalom0, 75 l

Évjárat2013

Színrosé

Jellegszáraz

BorvidékEgri Borvidék

EGERVÁRY Egri Bikavér

Kakukkfűre emlékeztető fűszeres, szilvás illat és zamat, valamint élénk sav- és csersav jellemzi ezt a bort. Magyaros, fűszeres ételek ideális párja.

Űrtartalom0,75 l

Évjárat2012

Színvörös

Jellegszáraz

SzőlőfajtaBikavér

BorvidékEgri Borvidék

EGERVÁRY Egri Csillag

Az Egri Csillag helyi szőlőfajták házasításával készül így a termőhely minden szépsége megjelenik benne. Egyszerre friss, illatos, gyümölcsös, tartalmas és ásványos. Halak, szárnyasok, magyaros levesek méltó kísérője.

Űrtartalom0,75 l

Évjárat2013

Színfehér

Jellegszáraz

SzőlőfajtaFehér cuvée

BorvidékEgri Borvidék

Az Ital Magyarország Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Ön elmúlt már 18 éves?
IGEN
NEM