BÁTHORY

Villány kézműves tradícióit, a családi pincészetek gondos odafigyelését kínálja Önnek ez a bor, hisz ezek azok az értékek, melyek a különleges mediterrán klímán és kiváló talajadottságokon túl Villányt elismertté tették a borértők szemében.

A Báthory név kötelez az évszázados hagyományok tiszteletére és követésére, ugyanakkor – mint a legtöbb felvilágosult nemesi családhoz – közel áll hozzá az újító szellem is. Így egészíti ki egymást a tradicionális minőségi szemlélet és a modern technológia egy palack borban. A Báthory borok évről évre állandó, megbízható minőséget garantálnak Önnek.

BÁTHORY

BÁTHORY Villányi Cuvée

A Báthory Villányi Cuvée mély rubin színű, kedves, tartalmas bor, melyben a Merlot bársonyosságát a Portugieser gyümölcsössége teszi még könnyedebbé, krémesebbé. Ajánljuk sajtokhoz, vadételekhez 16-17°C-on fogyasztva vagy meghitt pillanatokhoz önmagában is. Magas antioxidáns tartalma miatt mértékletes fogyasztása jó hatást gyakorolhat az egészségre.

Űrtartalom0,75 l

Színvörös

Jellegszáraz

SzőlőfajtaVörös cuvée

BorvidékVillányi Borvidék

BÁTHORY Villányi Olaszrizling

Az Olaszrizling a legnépszerűbb hazai fehérbor fajtánk. Mandulára emlékeztető ízű, friss, gyümölcsös, fajtajelleges, illatában rezedás jegyekkel. Élénk savai finomak, keserűmandulára emlékeztető íze jól illik a hagyományos magyar konyha fűszeres ételeihez.

Űrtartalom0,75 l

Színfehér

Jellegszáraz

SzőlőfajtaOlaszrizling

BorvidékVillányi Borvidék

BÁTHORY Kékfrankos Rosé

A rosé nem véletlen tartozik napjaink legkedveltebb borai közé, hisz egy könnyed nyári frissítőtől a társasági, baráti beszélgetéseken át akár komolyabb ételek kísérőjeként is megállja helyét. Könnyedségét, frissességét a modern, reduktív technológiával és a keletkezett szén-dioxid megőrzésével éri el. Ajánljuk gyümölcsökhöz, előételekhez 10-12°C-on fogyasztva vagy pár fokkal hűvösebben délutáni, esti frissítőnek.

Űrtartalom0,75 l

Színrosé

Jellegszáraz

SzőlőfajtaKékfrankos

BÁTHORY Villányi Merlot

Elegáns, szép sötétvörös, közepesen testes. Érett cserzőanyagai, jellegzetes bársonyossága, visszafogott fűszeressége könnyen megszerethetővé teszik. Méltó kísérője lehet vadételeknek erdei gyümölcsökkel, kacsasültnek, melynek köretében aszalt szilva, esetleg áfonya található.

Űrtartalom0,75 l

Színvörös

Jellegszáraz

SzőlőfajtaMerlot

BorvidékVillányi Borvidék

BÁTHORY Villányi Portugieser

Selymesen lágy bor, ahol a hangsúly a gyümölcsösségen van: friss erdei és piros bogyós gyümölcsök keverednek némi fűszerességgel. Ajánljuk egyszerűbb ételekhez, salátákhoz vagy egy könnyed borozgatáshoz 14-16°C-on fogyasztva.

Űrtartalom0,75 l

Színvörös

Jellegszáraz

SzőlőfajtaPortugieser

BorvidékVillányi Borvidék

BÁTHORY Villányi Cabernet Sauvignon

A Báthory Cabernet Sauvignon mély bíbor színű markáns tanninokkal bíró, testes vörösbor. Illata fajtajelleges, fekete ribizli, aszalt szilva, fűszerpaprika és étcsokoládé jegyeivel. Ajánljuk marhasültekhez, pörköltekhez vagy komoly beszélgetésekhez 16-17°C-on fogyasztva.

Űrtartalom0,75 l

Színvörös

Jellegszáraz

SzőlőfajtaCabernet Sauvignon

BorvidékVillányi Borvidék

Az Ital Magyarország Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Ön elmúlt már 18 éves?
IGEN
NEM