ÁGI szörpök

„Csókolom! Ági van?” Ági? Persze, hogy van!

A márka, amely egyszerre retro és modern, természetes és elegáns, a családok hagyományos kedvence, ahol a nagymamáknak és egykori gyerekeiknek, a mai gyakorló anyukáknak is ismerősen cseng a „régi új” szlogen. Az Ági gyermekkorunk óta kínál közös élményeket és emlékeket az egész család számára, a megújult Ági szörpök a gyermekkor hangulatát, a nagyi szörpjeinek ízét idézik.

Az Ági márka, mint a gyümölcsök és italok hagyományos szakértője hitelesen tudja képviselni a gyümölcsösséget, természetességet és frissességet, gyümölcstartalmuknak köszönhetően visszaadják a gyümölcsök ízét, zamatát.

A immáron nyolc ízben kapható gyümölcsszörp termékcsalád ízvariánsai közül mindenki talál kedvére vagy akár ételéhez valót, ahogy a diétázók és egészséges életmódot folytató fogyasztóknak számára is nyújt alternatívát a két legnépszerűbb íz, a Málna és a Jaffa sztíviával és gyümölcscukorral is édesített gyümölcsszörpökkel.

Ági szörpök

Az Ital Magyarország Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Ön elmúlt már 18 éves?
IGEN
NEM